KBinfo.nl

KBinfo.nl boekhoudprogramma
10.0/10
Op basis van 2 geverifieerde reviews

Over KBinfo.nl

KBinfo.nl – Zelf boekhouden met de hulp die je wenst

KBinfo.nl biedt betaalbaar online boekhouden voor elke ondernemer; zzp’er, starter, mkb’er, eenmanszaak, webwinkelbeheerder, stichting, vereniging en eigenaar van een bv. KBinfo.nl kent alle functionaliteit en koppelingen om boekhouden zo makkeljk mogelijk maken.

KBinfo.nl onderscheidt zich van andere online boekhoudsoftware door vier pakketten aan te bieden die dezelfde functionaliteit bezitten, maar verschillen in de mate van hulp en ondersteuning die je erij krijgt.

Er is het gratis Proefpakket: 30 dagen alle functies van KBinfo.nl kosteloos en zonder verplichtingen uitproberen om daarna een passend pakket te kiezen, of niet.

Het Starterspakket voor 15 euro per maand met werkelijk alle functionaliteit op het gebied van administreren, factureren, offreren, uren registreren, klanten/ledenbestanden beheren en alle koppelingen met alle banken, e-commerce systemen, Belastingdienst en meer.

Het Basispakket voor 35 euro per maand waarbij een deskundige boekhouder over je schouder meekijkt om fouten te voorkomen en je te helpen je boekhouding optimaal in te richten.

Het Pluspakket voor 85 euro per maand is het meest uitgebreid: wij voeren volledige controles uit en maken voor jou de jaarcijfers op. Met die cijfers kun je naar je eigen boekhouder voor de jaarrekening en/of aangifte IB/VPB. Of je vraagt ons om dit op basis van maatwerk voor je te doen.

Je bent vrij om per maand te switchen en het pakket te kiezen dat je dan het beste uitkomt.

Er is een uitstekende helpdesk voor alle technische vragen, gratis en 24 uur bereikbaar. Voor gerichte boekhoudkundige en fiscale vragen is er een uitgebreide faq en de mogelijkheid van een betaald telefonisch consult via ons servicenummmer (1 euro per minuut, maximaal 20 euro per gesprek).

Kortom: De meeste functionaliteit voor de laagste prijs en altijd de mogelijkheid om terug te vallen op de ondersteuning door professionals, die je als ondernemer zo nu en dan nodig hebt. Makkelijk en betaalbaar boekhouden doe je met KBinfo.nl.

Over KBinfo.nl

KBinfo.nl is een samenwerkingsverband tussen KBinfo.nl en e-Boekhouden. De laatste levert de functionaliteit, de ervaren boekhouders van KBinfo.nl verzorgen de hulp en ondersteuning op maat.

Samen bieden we een boekhoudoplossing voor iedere ondernemer die wil besparen op zijn boekhoudkosten, maar niet zonder goed advies kan: KBinfo.nl.

Aanbod van KBinfo.nl

KBinfo.nl Vanaf € 15,00 p/m

De meeste functionaliteit voor de laagste prijs en altijd de mogelijkheid om terug te vallen op de ondersteuning door professionals, die je als ondernemer zo nu en dan nodig hebt. Makkelijk en betaalbaar boekhouden doe je met KBinfo.nl.

Boekhouden, factureren
Professionele hulp
30 dagen gratis

Reviews

Plaats review

Cijfer 10 stars
5 / 5 (2 )

100%


 • Prijs
  User: 84%
 • Pakket
  User: 88%
 • Service
  User: 91%
 • Helpdesk
  User: 95%


Wat werd ik fijn geholpen en prima instruktie filmpjes

5/5
 • Prijs
  User: 75%
 • Pakket
  User: 80%
 • Service
  User: 96%
 • Helpdesk
  User: 96%
on 2019-11-27 22:54:01

Prima facturatieprogramma met meteen ook bankkoppeling en als ik zelf meer wil qua boekhoudsoftware dan is dit reeds beschikbaar voor hetzelfde maandbedrag.Bron: www.vergelijk-factuurprogramma.nl

Prima pakket

5/5
 • Prijs
  User: 92%
 • Pakket
  User: 95%
 • Service
  User: 85%
 • Helpdesk
  User: 94%
on 2019-04-30 14:18:46

Heb het pakket nu een maand en het voldoet prima voor mij als niet-boekhoudkundige.

Plaats review

2 Comments

  Leave A Comment